duminică, 14 martie 2010

Lui Rupert Grint nu i-a placut sarutul cu Emma Watson

Rupert Grint a gasit ciudata experienta de a o saruta pe Emma Watson la filmarile pentru Harry Potter and the Deathly Hallows.

Starul a fost nevoit sa-si lipeasca buzele de o fata mascata, din cauza ca Emma nu a putut sa participe la filmarile pentru viitorul film din serie.

Au fost cateva zile in care Emma a lipsit de la filmari. Iar cand trebuie sa saruti o fata cu o masca pe fata, este complet ciudat”, a declarat acesta.

In noua parte a filmului, perechea care joaca rolul lui Ron Weasley si al Hermione Granger, in postura de vechi prieteni si colegi de scoala, se indragostesc unul de celalalt.

Cei doi actori au arturisit ca le-a fost frica de momentul in care trebuiau sa filmeze scena sarutului. Frumoasa actrita in varsta de 21 de ani a recunoscut ca tresarit si a facut un salt brusc inapoi cand se afla langa Rupert, de numai 21 de ani, si trebuia sa se apropie de acesta.

Abia asteptam sa se termine. Ne era frica sa nu incepem sa radem”, a declarat actrita. “A fost un sentiment ciudat pentru ca ne cunoastem de mult timp – imaginati-va cum ar fi sa cresteti langa cineva inca de la varsta de noua ani”.

Sursa: monstersandcritics.com.

PS: Mie mi se pare ciudat, deoarece se potrivesc perfect! :x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stirea zilei!

Oficial a fost deschis Parcul Harry Potter.

Vizite

Online!

Download

Ai puteti descarca minunatele carti ale seriei Harry Potter. Pntru download trebuie sa aveti torrent. Aici gasiti primele 5 carti. Aici gasiti Harry Potter si Talismanele Mortii. Aici gasiti primele 5 carti in format audio.

Logo

Pentru afilieri, trimiteti un email la: Ella.HP.Team@gmail.com Image and video hosting by TinyPic

Afilieri

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
 

Harry Potter Romania | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates