vineri, 18 iunie 2010

Vraja s-a sfarsit pentru HARRY POTTER

Filmarile pentru cele doua parti ale peliculei “Harry Potter si Talismanele Mortii”, ultima din seria care prezinta aventurile vrajitorului, s-au incheiat. Dupa zece ani si opt filme, toti cei implicati in franciza de succes au fost cuprinsi de melancolie. Unii chiar au incercat sa fure suvenire de pe platou. Filmarile la cele doua pelicule “Harry Potter si Talismanele Mortii” s-au incheiat in urma cu cateva zile. Ultimele doua parti vor fi lansate in noiembrie anul acesta, respectiv, in iulie 2011. Pentru Daniel Radcliffe (20 de ani), interpretul vrajitorului Harry Potter, si pentru colegii si prietenii lui, Rupert Grint (Ron Weasley) si Emma Watson (Hermione Granger), acesta este sfarsitul unei ere.

Nici nu ajunsesera la pubertate atunci cand au fost selectati dintre mii de copii de 10 ani pentru rolurile unor ucenici la scoala de magie Hogwarts. Acum, dupa ce fanii lor au crescut odata cu ei, cei trei sunt tineri de 20 de ani, milionari si iubiti de copii si de adulti din lumea intreaga. “Toata lumea a fost devastata. A fost foarte, foarte trist”, a declarat Radcliffe pentru “The Telegraph”. “Plangeam toti si am avut un sentiment ciudat”, a adaugat tanarul, care isi doreste sa continue cariera in actorie. In curand va incepe filmarile la pelicula “The Journey Is the Destination”, biografia fotoreporterului Dan Eldon, in care detine rolul principal. Totodata, el se pregateste pentru un musical pe Broadway.

Si roscatul Rupert Grint (21 de ani), interpretul lui Ron Weasley, isi va continua cariera cinematografica. El va aparea in curand in pelicula “Wild Target”, alaturi de Rupert Everett si de Emily Blunt. Grint a incercat deja sa-si schimbe imaginea de “baiat bun” cu ajutorul filmului “Cherrybomb”, lansat in 2009, pelicula care prezenta cativa adolescenti care aveau probleme cu sexul si cu drogurile. Grint a mai povestit pentru BBC ca, la sfarsitul filmarilor pentru “Harry Potter”, dupa ce a plans, a incercat sa fure ceva de pe platouri, pe post de suvenir – oul de aur din cel de-al patrulea film al francizei. “L-am pus intr-o fata de perna si am incercat sa-l scot de-acolo. Dar se pare ca valora cateva mii de dolari”, spune Grint, care a fost prins cu obiectul furat si a trebuit sa-l returneze.

Renunta la actorie
Emma Watson (20 de ani), interpreta frumoasei si desteptei Hermione Granger, urmeaza in prezent cursurile Universitatii Brown din Statele Unite. Ea spune ca nu este atat de pasionata de actorie incat sa continue acest drum. Dar a povestit pentru “The Telegraph” ca la sfarsitul filmarilor s-a simtit ca la moartea unei persoane apropiate. “Stiu ca suna a exagerare, dar chiar asta simt. Voi fi devastata si foarte trista, pentru ca a fost o parte importanta a vietii mele”, a spus Watson. Stiind ca sfarsitul se apropie, mai multe celebritati au vizitat platourile, inclusiv Sarah Jessica Parker, Kate Winslet si Michelle Obama, sotia presedintelui american.
sursa: kiss news 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stirea zilei!

Oficial a fost deschis Parcul Harry Potter.

Vizite

Online!

Download

Ai puteti descarca minunatele carti ale seriei Harry Potter. Pntru download trebuie sa aveti torrent. Aici gasiti primele 5 carti. Aici gasiti Harry Potter si Talismanele Mortii. Aici gasiti primele 5 carti in format audio.

Logo

Pentru afilieri, trimiteti un email la: Ella.HP.Team@gmail.com Image and video hosting by TinyPic

Afilieri

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
 

Harry Potter Romania | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates