marți, 5 ianuarie 2010

Poze de la filmari part 2














A 2-a parte cu poze de la filmari. Enjoy!

5 comentarii:

  1. personal, cred ca filmul se va termina undeva dupa ingroparea lui dobby. Poate dupa ce Harry afla ca va fi nas sau cand globinul se decide sa ii ajute. Cam asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. abia astept sa apara urmatorul film. ella, nu ai renuntat tu la blogul cu twilight?:-?hm.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am renuntat....am zis ca o sa ma ocup de el , dar am zis sa stau in umbra mai mult sa nu se mai certe lumea. Si vad ca e liniste. Oricum, asta nu inseamna ca nu pun stiri. Probbil ca voi reveni in forta in vacanta de vara. Oricum, filmul chiar nu mi-a placut...la New Moon ma refer.

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur ca nu ai renuntat :) desi nu sunt fan twilight (am citit cele 4 carti, dar nu pot spune ca sunt innebunita la culme),new moon a fost cartea mea preferata din seria asta (si nu pentru faptul ca edw. pleaca, ci pentru ca acolo se simte iubirea puternica dintre cei doi) iar filmul sincer nu s-a ridicat chiar la asteptarile mele, dar nici mai mult nu cred ca se putea face.

    RăspundețiȘtergere
  5. se putea...zic eu. Anyway...m-a dezamagit. Nu'mi mai place asa de mult...

    RăspundețiȘtergere

Stirea zilei!

Oficial a fost deschis Parcul Harry Potter.

Vizite

Online!

Download

Ai puteti descarca minunatele carti ale seriei Harry Potter. Pntru download trebuie sa aveti torrent. Aici gasiti primele 5 carti. Aici gasiti Harry Potter si Talismanele Mortii. Aici gasiti primele 5 carti in format audio.

Arhivă blog

Logo

Pentru afilieri, trimiteti un email la: Ella.HP.Team@gmail.com Image and video hosting by TinyPic

Afilieri

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
 

Harry Potter Romania | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates