luni, 24 mai 2010

Emma Watson nu este iubita lui Rafael Cebrian

Potrivit WENN.com, actrita in varsta de 20 de ani Emma Watson a negat speculatiile ca s-ar intalni cu rocker-ul spaniol Rafael Cebrian, precizand pentru fanii ei ca in prezent este o femeie singura. Interpreta Hermionei Granger din franciza “Harry Potter” a fost cuplata de tabloide cu tobosarul Rafael Cebrian dupa ce in luna martie a anului 2010 s-a despartit de partenerul sau de viata Jay Barrymore, cu care avea o relatie amoroasa din anul 2008.

Actrita nascuta la Paris si crescuta la Londra, care studiaza la prestigioasa Brown University din Rhode Island, insista asupra faptului ca Rafael Cebrian este un amic pe care l-a cunoscut cu ani in urma la Academia Regala de Arta Dramatica (RADA) din Londra.

Cu privire la acest subiect, Emma Watson a declarat urmatoarele pentru News of the World: “Vreau sa fac o clarificare. Rafael nu este iubitul meu. El este doar un prieten. Ne-am intalnit la RADA cu cativa ani in urma si el a fost cel care mi-a prezentat scoala si imprejurimile”.
sursa: CinemaRX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stirea zilei!

Oficial a fost deschis Parcul Harry Potter.

Vizite

Online!

Download

Ai puteti descarca minunatele carti ale seriei Harry Potter. Pntru download trebuie sa aveti torrent. Aici gasiti primele 5 carti. Aici gasiti Harry Potter si Talismanele Mortii. Aici gasiti primele 5 carti in format audio.

Logo

Pentru afilieri, trimiteti un email la: Ella.HP.Team@gmail.com Image and video hosting by TinyPic

Afilieri

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
 

Harry Potter Romania | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates