miercuri, 12 mai 2010

Interviu nou/vechi cu Daniel; Daniel Radcliffe suferă de sindromul copilului neîndemânatic

Actorul în vârstă de 19 ani a făcut această mărturisire în cadrul unui interviu legat de debutul său pe Broadway, în producţia "Equus".

Astfel, el a spus că s-a văzut obligat să devină actor din cauza faptului că boala nu îi permitea să aibă rezultate bune la şcoală. 
 
Dispraxia afectează coordonarea motorie şi, de obicei, nu are o cauză vizibilă. Boala poate afecta mai multe sau toate zonele de dezvoltare, inclusiv cea intelectuală, fizică şi chiar limbajul, şi poate influenţa negativ capacitatea de a învăţa a unei persoane.
Circa 10% dintre britanici prezintă simptome ale acestei boli, aproximativ 2% fiind grav afectaţi de maladie.
Bărbaţii sunt de patru ori mai predispuşi riscurilor de a dezvolta boala.
În cazul adulţilor, dispraxia poate afecta capacitatea unei persoane de a face faţă unei situaţii de stres sau unei provocări, făcând dificile sarcini precum condusul unei maşini. 

Daniel Radcliffe a declarat că şi-a dorit să devină actor încă de la vârsta de cinci ani, însă mama acestuia s-a împotrivit. În cele din urmă aceasta l-a lăsat să participe la preselecţia pentru o versiune a postului BBC a filmului "David Copperfield" pentru că avea nevoie de mai multă încredere în sine. 

"Aveam probleme la şcoală la toate materiile, neavând niciun talent vizibil", a declarat Radcliffe.
"David Copperfield" a fost primul său film de succes, iar de la apariţia în "Harry Potter", în anul 2000, Daniel a câştigat aproximativ 17 milioane de lire sterline.
Actorul nu a dezvăluit când a fost diagnosticat cu această boală sau dacă doctorii au stabilit cauzele apariţiei maladiei.

"Sunt un mare fan al tuturor filmelor «Harry Potter» şi sunt surprins că Daniel Radcliffe suferă de dispraxie. Cu siguranţă are o formă uşoară a bolii, însă faptul că nu prezintă niciun semn se datorează calităţilor sale actoriceşti, el devenind astfel un model pentru oamenii care suferă de această boală", a declarat doctorul neurolog David Younger, de la University Medical School, din New York. 

Purtătorul de cuvânt al actorului a declarat: "Da, Daniel suferă de dispraxie. Nu a ascuns niciodată acest lucru. Din fericire, forma maladiei este foarte uşoară, iar cele mai grave manifestări sunt legate de faptul că este incapabil să-şi lege şireturile şi că scrie urât."

sursa: Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stirea zilei!

Oficial a fost deschis Parcul Harry Potter.

Vizite

Online!

Download

Ai puteti descarca minunatele carti ale seriei Harry Potter. Pntru download trebuie sa aveti torrent. Aici gasiti primele 5 carti. Aici gasiti Harry Potter si Talismanele Mortii. Aici gasiti primele 5 carti in format audio.

Logo

Pentru afilieri, trimiteti un email la: Ella.HP.Team@gmail.com Image and video hosting by TinyPic

Afilieri

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
 

Harry Potter Romania | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates