luni, 21 decembrie 2009

Clovnii ma baga in sperieti


Desi mascaricii sunt niste personaje cat se poate de haioase, actorul britanic Daniel Radcliffe nu stie unde sa se ascunda atunci cand ii vede, pentru ca se teme groaznic de ei. Interpretul din Harry Potter nu este insa singurul star cu fobii care de care mai ciudate.

Chiar daca este o vedeta de prima mana si are in jur zeci de oameni dispusi sa ii satisfaca chiar si cel mai mic capriciu ori sa il apere de orice l-ar putea pune in primejdie, exista un lucru de care actorul britanic Daniel Radcliffe nu poate scapa. Interpretul personajului Harry Potter, din filmul despre micul vrajitor, se teme de moarte de inofensivii clovni. Poate parea ciudat, dar clovnii ma baga in sperieti. Sunt ingrozit de ei inca din copilarie si, oricat am incercat sa imi reprim aceasta teama, nu am reusit. Am senzatia ca sunt criminali in serie si ca vor sa ma omoare, s-a destainuit Daniel. Britanicul, insa, nu este singura vedeta cu fobii ciudate. Cantareata Rihanna, de exemplu, este pur si simplu paralizata de frica atunci cand da cu ochii de banalii pesti. La un moment dat, artista a facut un atac de panica atat de puternic incat a avut nevoie de ajutorul unui cunoscut pentru a fi trasa din mare, dupa ce un pestisor nevinovat a inotat in preajma ei. Starleta britanica Jordan este inca si mai ciudata. Bruneta nu suporta closetele, motiv pentru care orice minut petrecut in preajma lor i se pare un adevarat chin, pentru ca are impresia ca poate lua microbi care ii vor pune in grav pericol sanatatea. De un comportament la fel de ciudat da dovada si actrita Cameron Diaz atunci cand trebuie sa puna mana pe clantele de la usi. Blonda aproape ca face atacuri de panica si recurge la ajutorul celor din jur sa o ajute sa treaca dintr-o incapere in alta fara a fi nevoie sa atinga manerele. Nici fotbalistul David Beckham nu este strain de fobii. Potrivit apropiatilor, acesta se teme de pasari, indiferent cat de mici ar fi acestea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stirea zilei!

Oficial a fost deschis Parcul Harry Potter.

Vizite

Online!

Download

Ai puteti descarca minunatele carti ale seriei Harry Potter. Pntru download trebuie sa aveti torrent. Aici gasiti primele 5 carti. Aici gasiti Harry Potter si Talismanele Mortii. Aici gasiti primele 5 carti in format audio.

Arhivă blog

Logo

Pentru afilieri, trimiteti un email la: Ella.HP.Team@gmail.com Image and video hosting by TinyPic

Afilieri

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
 

Harry Potter Romania | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates