luni, 21 decembrie 2009

Emma Watson, roluri in filmele cu cele mai mari incasari din acest deceniu

Actrita britanica Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din seria "Harry Potter", este actrita care a jucat in filmele cu cele mai mari incasari din acest deceniu, informeaza dailymail.co.uk, care citeaza un top alcatuit de Guinness Book Of World Records.

In varsta de 19 ani, tanara actrita britanica Emma Watson se afla la inceputul unei cariere extrem de profitabile. Cele sase filme din seria "Harry Potter" in care ea a interpretat rolul Hermione Granger si filmul "Povestea lui Despereaux" au obtinut, impreuna, incasari de 5,4 miliarde de dolari, depasind incasarile filmelor in care au jucat in ultimul deceniu o serie de nume mari la Hollywood, precum Julia Roberts, Halle Berry si Cameron Diaz.

Totodata, gratie succesului de casa
de care s-au bucurat filmele francizei "Har
ry Potter", Emma Watson a fost desemnata actrita cu cea mai mare medie a incasarilor generate de filmele in care a jucat, aceasta medie fiind de 753,7 milioane de dolari, informeaza Mediafax .

Emma Watson reprezinta actuala imagine Burberry Prorsum si a anuntat recent ca va crea, in 2010, o linie vestimentara pentru brandul ecologic People Tree. In prezent, tanara actrita britanica este studenta in primul an la facultatea de literatura a Universitatii Brown din Providence (Rhode Island).

Ultimul film al seriei "Harry Potter", intitulat "Harry Potter si Talismanele Mortii", va fi impartit in doua parti, ce vor fi lansate in 2010, respectiv in 2011.

Actrita britanica Keire Knightley a ocupat pozitia a doua in clasamentul actritelor care au jucat in filmele cu cele mai mari incasari din ultimul deceniu, gratie rolurilor din franciza "Piratii din Caraibe". Ea a jucat in alte 12 filme in ultimii 10 ani, iar incasarile totale generate de productiile in care a fost distribuita au ajuns la 3,42 miliarde de dolari.

In fruntea clasamentului actorilor care au jucat in filmele cu cele mai mari incasari ale ultimului deceniu s-a situat Samuel L. Jackson, care a fost distribuit in peste 70 de filme, inclusiv in continuarile trilogiei "Razboiul Stelelor", "Greu de ucis 3" si "Pulp Fiction".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stirea zilei!

Oficial a fost deschis Parcul Harry Potter.

Vizite

Online!

Download

Ai puteti descarca minunatele carti ale seriei Harry Potter. Pntru download trebuie sa aveti torrent. Aici gasiti primele 5 carti. Aici gasiti Harry Potter si Talismanele Mortii. Aici gasiti primele 5 carti in format audio.

Arhivă blog

Logo

Pentru afilieri, trimiteti un email la: Ella.HP.Team@gmail.com Image and video hosting by TinyPic

Afilieri

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
 

Harry Potter Romania | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates