luni, 28 decembrie 2009

Harry Potter- laudat de Papa

Pentru a dovedi inca odata ca Harry Potter este cea mai buna si cea mai iubita franciza a tuturor timpurilor, iata ca Harry Potter este agreat de Papa spre deosebire de New Moon care a fost criticat foarte dur la Vatican.

Harry Potter 2Desi o parte a miscarii crestine considera scenele de magie din seria de filme Harry Potter drept incompatibile cu credintele crestine, Papa Benedict al XVI-lea considera cel mai recent film din serie unul in care Potter ajunge la un nivel bun de maturitate. Intr-un articol intitulat “Magia nu mai e un truc surprinzator”, aparut in ziarul oficial al Vaticanului, se spune ca “Harry e constient ca lumea magiei, in care a crescut, nu e ferita de rau. Filmul e laudabil pentru ca promoveaza prietenia, altruismul, loialitatea si spiritul de sacrificiu”. Aceste cuvinte sunt in totala contradictie cu un alt articol al Vaticanului, de acum 6 luni, in care se spunea ca seria Potter “e plina de seductii subtile care, pe nesimtite, distorsioneaza prezenta crestina din sufletul fiecaruia”. Vaticanul e obisnuit cu a da de pamant cu filmele hoolywoodiene, cele mai recente exemple fiind Codul lui Da Vinci si Golden Compass.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Stirea zilei!

Oficial a fost deschis Parcul Harry Potter.

Vizite

Online!

Download

Ai puteti descarca minunatele carti ale seriei Harry Potter. Pntru download trebuie sa aveti torrent. Aici gasiti primele 5 carti. Aici gasiti Harry Potter si Talismanele Mortii. Aici gasiti primele 5 carti in format audio.

Arhivă blog

Logo

Pentru afilieri, trimiteti un email la: Ella.HP.Team@gmail.com Image and video hosting by TinyPic

Afilieri

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
 

Harry Potter Romania | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates